Marktveld 8, 5261 EB Vught
073 7855648
info@restaurant-mae.nl

Over ons

Geniet je met ons Mae?

Welkom bij Restaurant MAE

We heten jullie van harte welkom bij Restaurant MAE Vught. Ons streven is dat u zich prettig en gastvrij voelt in de huiskamer van MAE en een heerlijke ontspannen avond heeft. Na jarenlang een restaurant in de buurt te hebben geleid, heb ik de grote stap gezet om in Vught mijn passie verder uit te voeren. Graag werk ik met en voor mensen waarbij ik ondernemen op een heel eigen manier invul. Bij mij staan service, creativiteit en de gasten in de watten leggen centraal. Geniet bij Restaurant MAE Vught van onze keuken onder leiding van Frank Vossen en zijn keuken team en in de bediening van Maxime Schiphorst, mijzelf en ons team.

Warme groet,
Marjon Schellekens

RESERVEER NU

Ons Team heet u van harte welkom bij Restaurant MAE

Marjon Schellekens, eigenaresse

Marjon heeft jarenlang een restaurant gehad in de omgeving van Den Bosch. De gast op nummer één zetten was altijd haar grootste prioriteit, waardoor veel vaste gasten vaak terugkwamen. Ze is haar passie voor mode achterna gegaan en is zich verder gaan verdiepen in de Italiaanse schoenenmode. Jarenlang combineerde ze het werk in het restaurant met het werk in de schoenenbranche, maar nu is het tijd om terug te keren naar haar roots. Marjon legt haar volledige focus op Restaurant MAE Vught. Daar kan ze haar creativiteit volledig in kwijt.

‘Geniet je met ons team mae?’ – Marjon

learn more

Maxime Schiphorst, manager

Onze manager Maxime ging als kind altijd eten bij het restaurant van Marjon en heeft altijd gedacht: ‘Wat Marjon doet, dat wil ik ook’. Na Hotelmanagement te hebben afgerond, is ze zich gaan verdiepen in conceptontwikkeling en trends, met specialisatie in de Foodbranche. Naast haar studie heeft ze altijd in de Korte Putstraat gewerkt in Den Bosch, waar ze een leidinggevende rol had. Daarnaast zorgt Maxime ervoor dat alle social media bijgehouden wordt voor MAE.

‘De creativiteit die ik kwijt kan bij Restaurant MAE Vught in combinatie met mijn passie voor de horeca, zorgen ervoor dat dit een droom is die uitkomt’ – Maxime

learn more

Frank Vossen, chef-kok

Meet onze chef: Frank. Een chef die alles heeft gedaan, van eetcafé tot sterrenrestaurant, hij kent het vak als geen ander. Hij komt uit een Bossche horecafamilie, waarbij zijn vader een bekende kok was in de stad, moeder en zus in de bediening werkte en zijn opa kelner was bij Hotel Central.

‘Het doel van mij en mijn keukenteam is dat iedereen met een glimlach de deur uitloopt’ – Frank.

learn more

Blijf op de hoogte van Restaurant MAE Vught!

Volg ons op social media

InstagramFacebook